Home   |   Deutsch  English  Romaneste 
  • O LEGATURA PUTERNICA SI FLEXIBILA PE INTREG GLOBUL
  • SISTEME DE
    CAUCIUC SI PLASTiC
  • SISTEME DE
    TABULATURA FLEXIBILE
 
Schieffer International Group - referințele cele mai bune din lume
Ca și companie de familie cu capital integral privat, firma Schieffer dezvoltă componente și sisteme din cauciuc și din material plastic, linii hidraulice și conducte pentru tehnologia modernă a fluidelor.
Expertiza noastra este rezultatul unei colaborari de succes cu clientii naționali și internaționali, din domeniul productorilor de echipamente originale și furnizori specializați în domeniul automotive.
Peste 450 de angajați s-au angajat la succesul nostru – la fel în sediul nostru cat și în locațiile noastre din străinătate.
 

Schieffer, Deutschland
Succesul se regasește la sediul Lippstadt deja de nouă decenii bazându-se pe un tradițional accent de orientare către client și o satisfacție a clientului de durată.
mai mult

 
Schieffer Industries, Rumänien
Cu firma Schieffer Industries Romania s-a deschis la începutul anului 2006 un nou punct de lucru al grupului Schieffer International Group.
mai mult

 
ProPulse, Schieffer USA
Firma ProPulse, A Schieffer Company din SUA este pregatita pentru productia si comercializarea furtunelor de inalta presiune pe piata americana.
mai mult

 
Schieffer-Magam Industries, Israel
Schieffer-Magam dispune de multi ani de experienta si o reputatie excelenta in domeniul fabricatiei de produse de inalta calitate si servicii superioare clientilor.
mai mult

 
Contact
Schieffer GmbH & Co. KG
Am Mondschein 23
59557 Lippstadt
Tel.: +49 2941 755-0
Fax.: +49 2941 755-240


E-Mail: info@schieffer.de